Mode och accessoarer online

Mode

Teknik och mode

Teknik och mode är kanske inte två saker som man vid första anblicken tror passar med varandra. Trots detta har de båda industrierna närmat sig varandra i en otrolig fart med allt mer avancerad teknik i modet och allt mer mode i tekniken.

Fodral

Det vanligaste sättet man kanske ser hur mycket av en mode accessoar tekniken har blivit är i mobilerna och alla dess tillbehör. Att köpa en ny mobiltelefon betyder idag inte bara att välja en telefon utan även att sedan välja ett fodral eller ett skal till den så att man kan både skyddar den dyra och vackra enheten men också så att man kan uttrycka vem man är genom den.

Designerna finns i en stor mängd olika variationer så att man alltid kan hitta något som passar, oavsett vad man har för stil.

Klockor

Få företag visar så klart hur teknik och mode kan kombineras som Apple. Med sin senaste skapelse Apple Watch har de dessutom tagit hela konceptet ännu ett steg längre där de verkligen har skapat en moderiktig lyxprodukt. Enheten finns i flera olika material samt med utbytbara band så att man verkligen kan välja det som passar bäst. Glaset på enheten är dessutom gjort i safirglas vilket tidigare endast funnits i riktigt dyra klockor.

Smart textiles

Även om klockorna är de första så kallade ”wearables” som marknaden har börjat anammat så följer inte resterande kläder långt efter. Med hjälp av så kallade e-textiler tror många att man i snar framtid har kläder med inbyggda skärmar eller i alla fall belysning.

Comments are disabled.