Mode och accessoarer online

Accessoarer, Shopping

Tänk på det här när du köper parfym

Vad vi doftar säger mycket om vilka vi är eller åtminstone hur andra personer uppfattar oss, sportig, kryddig, blommig är bara några begrepp som man kan använda för att beskriva hur vi uppfattar en doft. Parfymer är lite av en vetenskap och inte sällan får vi vad vi betalar för. Mer komplicerade hantverk är dyrare och mer hållbara medan billigare dofter är av sämre kvalitet. När du skall köpa en ny doft så föreslår vi att du väntar tills att du har råd att köpa något lite dyrare eftersom att resultatet ofta blir mycket bättre än att köpa något budgetalternativ.

Processen att välja en doft är något som bör få ta lite tid, parfymonline.se har ett bra utbud av dofter. Att bara gå till en butik och dofta runt och sedan göra ditt inköp är inget som vi rekommenderar. Parfymer är uppbyggda i tre nivåer vilka kommer till sin rätt i olik faser av dagen. Toppnoten är den initiala doften men också den mest kortvariga, mellannoten håller längre men sedan tar basnoten över i slutet av dagen. Så att bara dofta runt gör att du missar mellan- och toppnoten av parfymen. Så se till att spruta på dig en parfym som du är nyfiken på och bär den under en dag så att du får en korrekt bild av den.

När du testat några parfymer och gett det tid så bör du lättare kunna avgöra vilken som du verkligen tycker om. På det sättet kanske det också känns lättare att göra den ekonomiska investeringen i parfymen. Tänk på att parfymer har en begränsad hållbarhet så köp inte för stora förpackningar och se till att förvara dem mörkt och torrt för att dom ska behålla den kvalitet så länge som möjligt.

Comments are disabled.