Mode och accessoarer online

Accessoarer

Klockan – mannens viktigaste accessoar

De flesta män bär väldigt få accessoarer. Till skillnad mot kvinnor bär de flesta män bara en klocka och eventuellt en vigselring, vid utvalda tillfällen bärs även manschettknappar. Klockan är dock den accessoar som är viktigast eftersom den bärs varje dag. Det finns många olika stilar och märken vilket kan göra det svårt att välja. Här får du tips på hur du som man väljer den bästa klockan.

Välj klocka efter tillfälle

Klockan är en snygg accessoar, men även ett viktigt föremål för att kunna mäta tiden och på så sätt organisera livet. Det finns mängder av olika klockor i olika prisklasser. Det är viktigt att du väljer en klocka utifrån tillfället, exempelvis träning eller jobbmöte.

Välj klocka efter personlighet

Valet av klocka säger väldigt mycket om en mans stil och personlighet. Många män föredrar diskreta klockor som går hand i hand med en i övrigt minimalistisk stil. Det finns såklart även sportiga och vattentäta klockor samt de som är dekorerade med ädelstenar och guld. Smaken är som baken och det viktigaste är att du väljer en klocka som passar just dig och din personlighet.

Comments are disabled.