Mode och accessoarer online

Accessoarer, Shopping

Den viktigaste ringen av dem alla

Det är dags att hitta en vigselring och ställa den stora frågan. Du vill så klart hålla ringen hemlig tills det är dags att fråga om din partners hand, men det gör det också svårt att veta vad du ska välja för ring. Det känns viktigt att allt blir rätt, att ringen är perfekt och precis det som din partner vill ha.

Pris betyder inte allt

Du behöver inte köpa den dyraste och mest exklusiva ringen för att hitta en som är fantastisk. Det behöver inte finnas diamanter och safirer eller vara 24 karats guld för att din partner ska älska ringen. Det kan lika gärna vara en smal, enkel design med en vacker och meningsfull gravering på insidan. Det är ju trots allt inte ringen som de tackar ja till, det är dig.

Fråga runt

Det är bra att ha några som är med på hemligheten, personer som du är säker på kan hålla det hemligt förstås. Bästa kompisen till din partner eller en framtida svärförälder kan komma med goda råd och hjälpa dig att lista ut vad partner gillar och inte. Är ni förlovad har du redan en föraning med era nuvarande ringar. Har hen sagt något om stilen eller utsmyckningen på den?

Stand-in-ring

I värsta fall, om du vet med dig att din partner lägger stor vikt på en ring, kan du använda en billigare variant för att representera din fråga. Ringarna kan ni sedan gå och köpa tillsammans och hen får vara med och bestämma. Ibland kan det vara bäst att välja ringar ihop, det är inte så kul att ge bort en ingraverad ring som hen inte är nöjd med.

Comments are disabled.