Mode och accessoarer online

Mode

Bygg upp en bra basgarderob

Att ha en basgarderob betyder att man är förberedd för det mesta som kan dyka upp. Men även att man har flexibla plagg som går att kombinera på många sätt. Det finns ett flertal nyckelplagg som borde finnas i varje garderob och här tar vi och ger förslag på dessa.

T-shirt

T-shirten är ett väldigt enkelt men även mångsidigt plagg när det används på rätt sätt. Alla borde ha åtminstone ett par stycken i garderoben, och minst en eller två enfärgade (vit, svart eller grå). Är man en av dagens aktiva personer är det också bra att ha ett par t-shirts av med sportig natur.

Skjorta

Skjortan är den mer uppklädda varianten av t-shirten och igen är bör man satsa på att ha minst en enfärgad skjorta i garderoben. Vit är troligtvis det säkraste valet. Oavsett om man är på jobbet eller ute på stan passar den vita skjortan perfekt in.

Jeans

Jeans är på många sätt den ultimata byxan för basgarderoben. De är en kulturell ikon och passar bra ihop med så många andra plagg. Då jeans är väldigt hållbara är det smart att satsa på ett med klassisk och tidlös design över mer extrema trender som eventuellt kan råda just nu.

Klänning

När det kommer till klänningar finns det otroligt mycket att välja mellan och i så många olika utformningar och stilar. Den mest flexibla klänningen är dock utan tvekan den lilla svarta. Denna klänning blev populär på 1940-talet och har sett många varianter sedan dess.

Kjol

En enkel kjol är också väldigt bra att ha hemma. Många föreslår en svart kjol och anser att den fungerar som ett komplement till den lilla svarta. Klä sedan upp den med en snygg blus eller ned med en enkel t-shirt.

Tröja

En eller två långärmade tröjor borde också finnas med i basgarderoben. Satsa på något som håller värmen och gärna med en neutral nyans utan mönster för att göra det enkelt att kombinera med så mycket som möjligt.

Comments are disabled.