Mode och accessoarer online

Accessoarer

Accessoera mera

Accessoarer gör mer för klädseln än vad du kanske tänker på. Ofta finns accessoarerna bara där för att du trivs med dem och tar på dem varje morgon. Men de märks av andra. Med accessoarer kan du klä upp dig eller klä ned dig utan att byta om. Du kan uttrycka åsikter utan ord och markera tillhörighet eller sympati med en grupp eller ett varumärke.

Från topp till tå

Smycken är nog en av de mest klassiska accessoarerna. Människan har burit smycken sedan urminnes tider. Ofta har de ett starkt symbolvärde. Exempel på detta är religiösa symboler men också vigsel- eller förlovningsringar. En mer modern form av uttrycksfull accessoar är strumpor. De har både en designfaktor och en viktig funktion i och med sin betydelse för fötternas komfort. Matcha gärna mönstrade eller färgglada strumpor med trendigt korta byxor.

Huvudsaken

Många har nog någon typ av huvudbonad som favoritaccessoar. Det kan handla om en keps eller mössa med attityd. Men även en mer originell och unik hatt. Mössa kan idag bäras året runt och hjälper dig vid de välbekanta dåliga hårdagarna. Samma sak gäller för keps. Hos e-butiken Appertiff.com hittar du ett utbud av både huvudbonader och andra accessoarer i street wear-stil, som ryggsäckar, halsband och solglasögon.