Mode och accessoarer online

Accessoarer

Accessoarer för varma sommardagar

En lätt klänning eller en topp och en enkel kjol går nästan alltid hem på sommaren. Det är svalt och skönt, och kan vara stilrent. Fast ibland kan det kännas lite väl avskalat eller enkelt. Då fixar man lätt till det med någon eller några accessoarer.
Silver eller guld?

Smycken kan höja stilen nästan oavsett vad man har på sig. Silver kan kännas som ett ljusare och somrigare val, medan guld kan kännas som ett säkert kort stilmässigt. Vad passar då bäst? I år behöver du faktiskt inte välja, just nu går det hur bra som helst att blanda guld och silver (glöm vad din mamma sagt!), i alla fall om man får tro Elle.

Solglasögon

Solglasögon är ett givet komplement till outfiten på sommaren. Det finns så många stilar, som passar olika huvudformer, frisyrer, och såklart till olika kläder. Förutom att de är snygga och kan ge ens stil en extra dimension slipper man bli bländad av solen och kan vara ute så länge man känner för, det är absolut ett plus. En hel del att välja bland hittar du här.

Skor

Också skor är något givet när man ska lyfta outfiten. Man kan få en helt annan känsla bara genom att byta från ett par lätta sandaler till ett par färgglada pumps, även om man har precis samma kläder på sig. Ett bra trick, speciellt om man inte hinner hem och byta kläder.

Väskor

En väska är alltid bra att ha. Med snygga skor, solglasögon, något smycke och en passande väska kan kläderna nästan spela mindre roll. Vilken väska är då rätt? Det beror på vad du behöver ha med dig (ett par skor att byta med kanske?), men i år är färger och mönster inne. Det behöver inte vara samma färger eller mönster som på skor eller kläder, snarare är inställningen att ju mer desto bättre.

Comments are disabled.