Mode och accessoarer online

Accessoarer

Accessoarer för män

accessoarer_299725622

Accessoarer är ett ord vi normalt sett förknippar med saker tillhörande dammodet men det är inte på något sätt exklusivt för damer.

Mäns accessoarer finns det kanske inte vid första anblick lika stor mångfald i men det finns helt klar mycket att välja bland i vilket fall som helst. Och marknaden för detta finns helt klar om man tittar på butiker som Tieroom som satsar uteslutet på några av de mest populära accessoarerna.

Slipsen och flugan är två av de mest använda accessoarerna och används i flera olika klädkoder men även under andra omständigheter. Båda dessa kommer i en stor variation av stilar, färger och även material så man alltid kan matcha den perfekta slipsen eller flugan till sin outfit.

Klockan har länge räknats som en accessoar trots att lika gärna kan bäras utan någon tanke på att matcha den med en eller annan del av resterande klädseln. Men vill man verkligen matcha en klocka till en outfit kan modesajten Obsid visa en hur man går till väga.

Manschettknappar är en mindre detalj som är lite som pricken över i:et i en outfit. De förknippas oftast med de mer formella klädkoderna och varje man bör åtminstone ha ett par i garderoben för när man blir inbjuden till de riktigt fina tillställningarna.

Bältet precis som klockan är ju något många bär utan någon tanke om hur de matchar resten av outfiten. Men samtidigt är det absolut en accessoar som kan förhöja resten av kläderna när man väljer rätt.

Hängslen har varit varierande i popularitet under åren och allt emellanåt anammas de av olika stilar och grupper. Det är lite lustigt att de inte är mer populära då de faktiskt gör ett bättre jobb att hålla uppe byxorna än bälten då män sällan har smala midjor än höfter (vilket ju är då bälten gör sitt jobb bäst).

Comments are disabled.